Primary tabs

Om Törnkvist begravningsbyrå

Hur vill vi säga farväl?

Det brukar dyka upp många frågor när någon när och kär går bort. Vi har lång erfarenhet av att hantera allt praktiskt runt ett dödsfall som planering, utformning och genomförande av en begravning. Vi ordnar det du vill ha hjälp med och visar vilka alternativ som finns.

Vill du förbereda dig i lugn och ro där hemma så är hemsidan fylld av värdefull information. Trivs du bättre med personlig kontakt så är du välkommen in på kontoret med dina frågor och funderingar. Har du svårt att ta dig till oss så gör vi förstås hembesök. 

Törnkvist är en auktoriserad begravningsbyrå vilket innebär en trygghet för dig som kund. Vi tillhör SBF (Sveriges Begravningsbyråers Förbund) och lyder under deras regler när det gäller bland annat prisinformation, tystnadsplikt, etik, arbetsmetoder, utbildning och hantering av reklamationsärenden.

 

Personuppgifter enligt dataskyddsförordningen:

Vår begravningsbyrå hanterar personuppgifter enligt GDPR. Vi samlar inte in mer uppgifter än vad som behövs, vi har bara kvar dem så länge det är nödvändigt och vi använder dem inte till något annat än vad som var syftet när de samlades in.

Läs vår integritetspolicy här.